Blussysteem professionele keukens

Bij keukens in restaurants, hotels, cateringbedrijven, zorginstellingen, bedrijfskeukens, etc. is er sprake van een verhoogd risico op brand door (kook)vet dat vlam vat. Deze vlammen bereiken temperaturen van 360ºC ! Brandend vet kon en mocht je tot nu toe alleen bestrijden met een Brandklasse F brandblusser maar het nieuwe goedgekeurde en gecertificeerde keuken brandblussysteem voorkomt wereldwijd inmiddels al brand in duizenden van deze professionele keukens. Het keuken blussysteem van FISAMA voorkomt niet alleen veel schade, maar is ook veel veiliger voor het personeel dat met brand geconfronteerd wordt.

Toepassingsgebieden
Het blussysteem van FISAMA wordt toegepast in professionele keukens en beschermt zowel de ventilatiekap als de kookapparatuur. Het buizensysteem wordt gemonteerd in de ventilatiekap en bestrijkt alle ventilatie delen, dus ook de ventilatieafvoerbuis die naar buiten gaat, waar het kookvet wordt verzameld. De units waar wordt gefrituurd, gebakken, gegrild, gekoeld en gekookt worden door deze plaatsing eveneens beveiligd.

Voor uitgebreide informatie over ons unieke keuken blussysteem kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via: 0186 – 699 699  en/of info@fisama.nl.