Training Levensreddend Handelen

Trainingsduur: 2,5 uur

Statistisch gezien vinden er meer ongevallen plaats in het verkeer dan op de werkvloer. Daar ongevallen helaas geen rekening houden met tijdstippen en locaties, zien wij als opleider des te meer reden om iedereen kennis te laten maken met de basis beginselen Eerste Hulp.

Om de gezondheid en veiligheid van werknemers te waarborgen worden er op de werkvloer medewerkers opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Maar hoe zit het met de werknemers die een niet kantoor-gebonden functie uitoefenen, zoals buitendienstmedewerkers, chauffeurs, etc.? Is het juist niet van belang dat ook zij weten hoe Eerste Hulp te verlenen? Vrijwel iedereen heeft een autoverbandtrommel en vanuit de wetgeving is dat zelfs in de meeste landen verplicht, maar wat is deze uitrusting waard als men de verbandmiddelen niet kan toepassen?

Daarom willen wij u kennis laten maken met onze training Levensreddend Handelen. In deze praktijkgerichte en leerzame training staan de thema’s Niet-spoedeisende Eerste Hulp en Spoedeisende Eerste Hulp centraal.

Doelgroep
Voor iedereen die kennis wil maken met de basis beginselen Eerste Hulp, ook praktisch voor buitendienstmedewerkers, chauffeurs, etc.

Doelstelling
Het verlenen van hulp bij ongewenste gebeurtenissen.

Inhoud training

Niet-spoedeisende hulp o.a.:

  • uitwendige wonden
  • oogletsels
  • botbreuken, ontwrichtingen en wervelletsels
  • brandwonden

Spoedeisende hulp:

  • reanimatie: de géén-lijn
  • gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED)
  • overige Spoedeisende Eerste Hulp

Lesmateriaal
Handleiding Eerste Hulp, uitgegeven door het NIBHV.

Contact
Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op 0186 – 699 699.